Zoeken


toelichting inloggegevens

Comm

Op donderdag 11 oktober 2018 organiseert Stichting Digisterker voor de vijfde keer haar Digisterkerdag. Deze lustrumbijeenkomst vindt plaats in Comm, het nieuwe Museum voor Communicatie in Den Haag.

De digitale samenleving biedt burgers veel kansen. Maar er zijn ook veel burgers die (nog) niet mee kunnen of willen doen en maatschappelijk uitgesloten dreigen te worden. Het voorkomen daarvan (inclusie) is het thema van de Digisterkerdag 2018:

Allemaal digitaal? Meedoen in de digitale samenleving

Op de Digisterkerdag ontmoet u bij Digisterker betrokken vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, bibliotheken, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties, die elkaar ondersteunen bij het vormgeven van een digitaal inclusieve samenleving.

Het programma belooft gevarieerd te zijn, met plenaire presentaties, workshops en interactieve sessies. De Digisterkerdag duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur. Aansluitend is er, onder het genot van een drankje en hapje, gelegenheid om na te praten.

Het (concept) programma kunt alvast hier downloaden.

U kunt zich aanmelden door in het onderstaande webformulier uw gegevens in te vullen. We gebruiken uw gegevens ook voor een op de Digisterkerdag uit te reiken deelnemerslijst. Wanneer u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw e-mailadres, wilt u dat dan hieronder aangeven?

Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Gelieve dit veld in te vullen
Invalid Input
Antispam<br> Vul de 5 cijfers in
Onjuiste input


Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. De lunch is inbegrepen.

Wij zien u graag op 11 oktober!

Lees in onze privacyverklaring hoe Stichting Digisterker omgaat met uw persoonsgegevens.