Zoeken


toelichting inloggegevens

Regelmatig horen we van bibliotheken dat ze het moeilijk vinden om cursisten voor de Digisterker-cursussen te werven. Om de bibliotheken hierbij te ondersteunen, hebben we een video (infomercial) laten maken.

Deze video is bedoeld voor mensen die moeite hebben met het gebruik van de digitale overheid en informeert over de Digisterker-cursussen. Ook roept de video hen op om bij de lokale bibliotheek te informeren naar een Digisterker-cursus. Wij hopen dat door deze infomercial meer mensen gebruik gaan maken van het cursusaanbod en de dienstverlening van de bibliotheek.

De infomercial kunt u op verschillende manieren inzetten. Denk aan gebruik op websites van bibliotheken en andere organisaties. Of denk aan vertoning op beeldschermen, bijvoorbeeld in de hal van de bibliotheek, het gemeentehuis of op andere openbare plaatsen. Maar ook uitzending via uw lokale omroep is mogelijk.

Afhankelijk van deze gebruiksmogelijkheden, zijn er verschillende versies van de video beschikbaar:

  • voor websites: zonder ondertiteling of met ondertiteling (YouTube);
  • voor offline-gebruik met geluid: download (52 MB);
  • voor narrowcasting op een (publiek) beeldscherm waar geen geluid mogelijk is: download (50 MB);
  • voor hoogwaardig gebruik op regionale/lokale televisie (met een geluidsbalans): download (800 MB);
  • als radiocommercial: download (11 MB).
Wij hopen dat u dit materiaal kunt gebruiken en vinden het leuk als u ons op de hoogte houdt. Bijvoorbeeld via Twitter #digisterker.