Zoeken


toelichting inloggegevens

Op deze pagina vindt u een aantal korte instructievideo's, waarin we uitleggen hoe u gebruik kunt maken van de Digisterker-systemen. Houd deze pagina in de gaten: we zullen er regelmatig nieuwe instructievideo's op plaatsen.

  1. Digisterker-werkboek downloaden
  2. Dagindeling PowerPoint-presentaties
  3. DigiD-brochure maken
  4. Accountgegevens en aantallen cursisten inzien
  5. Digisterker-werkboeken printservice
  6. Pydio voor coördinatoren
  7. Pydio voor docenten
  8. Zelf modulair cursusmateriaal samenstellen

Ziet u de flimpjes hieronder niet? Ververs dan de browser met de functietoets F5 (Fn+F5).


Digisterker OK

1. Digisterker-werkboek downloaden

Video (45 MB) over hoe u het actuele Digisterker-werkboek voor een specifieke gemeente gemakkelijk kunt downloaden. Ook kunt u het werkboek per e-mail gemakkelijk doorsturen, door gebruik te maken van een link naar het werkboek. De ontvanger kan deze link gebruiken voor het downloaden van het werkboek en heeft daarvoor geen inlogcode nodig. Klikken op de link volstaat om het werkboek te downloaden.
Tip: speel de video af op volledige schermgrootte.Ga nu naar de pagina. waar u het werkboek kunt downloaden.


Digisterker OK

2. Dagindeling PowerPoint-presentaties

Video (95 MB) over hoe u de PowerPoint-presentaties kunt downloaden uit Pydio. Ook laat de video zien hoe en waar u de dia's over de gemeentelijke module kunt invoegen.
Tip: speel de video af op volledige schermgrootte.Ga nu naar Pydio.


Digisterker OK

3. DigiD-brochure maken

Video (65 MB) over hoe u een brochure kunt maken over 'Oefenen met DigiD'. Log eerst in met de Digisterker-inloggegevens van de coördinator. Kies vervolgens de gemeente waarvoor u de brochure wilt maken. De brochure kunt u voorzien van de contactgegevens van de bibliotheek. De logo's van bibliotheek en gemeente worden automatisch toegevoegd.
Tip: speel de video af op volledige schermgrootte.Ga nu naar DigiD-brochure maken.


Digisterker OK

4. Accountgegevens en aantallen cursisten inzien

Video (45 MB) over hoe u snel de inloggegevens van uw account, op gemeenteniveau, kunt inzien. Log daarvoor in als coöordinator. Ook kunt u per gemeente zien hoeveel intake- en evaluatieformulieren er door cursisten zijn ingevuld en hoeveel certificaten er zijn gemaakt. Het overzicht geeft verder een snelle link naar de actuele Digisterker-werkboeken van de gemeenten.
Tip: speel de video af op volledige schermgrootte.Ga nu naar Accountgegevens inzien.


Digisterker OK

5. Digisterker-werkboeken printservice

Video (50 MB) over het eenvoudig bestellen van werkboeken.
Voor het printen van de Digisterker-werkboeken kunt u gebruikmaken van de printservice van Ricoh Document Center Enschede. Daarvoor is een eenvoudig online bestelformulier beschikbaar. De werkboeken worden na uw bestelling door Ricoh in kleur geprint op 80 of 90 grams papier, ingebonden met een plastic ringband en een plastic transparante voor- en achterkant.

De prijs is afhankelijk van het aantal werkboeken dat u bestelt: hoe meer werkboeken, hoe lager de prijs per werkboek. Wanneer u bijvoorbeeld 10 werkboeken van ca. 160 bladzijden bestelt, dan is de prijs inclusief verzending tussen € 13,- en € 14,- per werkboek (exclusief BTW). Inclusief 21% BTW zijn de bedragen tussen € 16,- en € 17,- per werkboek. Ricoh handelt uw bestelling af. Uw bestelling ontvangt u per pakketpost binnen de volgende 3 volle werkdagen.
Tip: speel de video af op volledige schermgrootte.Ga nu naar de Digisterker-werkboeken printservice.


Digisterker OK

6. Pydio voor coördinatoren

Video (145 MB) over hoe u gebruik kunt maken van Pydio, het Digisterker Document Management Systeem. Om van Pydio gebruik te maken moet u eerst inloggen. Hiervoor is een gebruikersnaam (login) en een wachtwoord nodig. Deze inloggegevens zijn bekend bij de Digisterker-contactpersoon van uw organisatie. Log op Pydio in met de Digisterker-inloggegevens van de coördinator.
Tip: speel de video af op volledige schermgrootte.Ga nu naar Pydio.


Digisterker OK

7. Pydio voor docenten

Video (90 MB) over hoe u gebruik kunt maken van Pydio, het Digisterker Document Management Systeem. Om van Pydio gebruik te maken moet u eerst inloggen. Hiervoor is een gebruikersnaam (login) en een wachtwoord nodig. Deze inloggegevens zijn bekend bij de Digisterker-contactpersoon van uw organisatie. Aan elke gemeente is een docentaccount gekoppeld. Log op Pydio in met de Digisterker-inloggegevens van het docentaccount dat hoort bij de gemeente waarvoor (waarin) de Digisterker-cursus wordt gegeven.
Tip: speel de video af op volledige schermgrootte.Ga nu naar Pydio.


Digisterker OK

8. Zelf modulair cursusmateriaal samenstellen

Video (150 MB) over hoe u het Digisterker-cursusmateriaal (werkboek en PowerPoint-presentaties) zelf kunt samenstellen, kunt downloaden en (het werkboek) kunt laten printen. Daarvoor moet u eerst inloggen met een docentaccount, omdat we dan weten op welke gemeente het betrekking heeft. Deze inloggegevens zijn bekend bij de Digisterker-contactpersoon van uw organisatie. Aan elke gemeente is een docentaccount gekoppeld.
Tip: speel de video af op volledige schermgrootte.Ga nu naar Cursus zelf samenstellen.