Vacature

Adviseur Jongereneducatie (28-32 uur)

Stichting Digisterker ontwikkelt en levert educatieve programma’s gericht op het vergroten van digitale vaardigheden van mensen. Deze educatieve programma’s zijn ontwikkeld rondom maatschappelijk relevante thema’s, in het bijzonder ‘digitale overheid’ en ‘digitale zorg en gezondheid’. Vooral openbare bibliotheken en scholen maken gebruik van dit educatieve aanbod. Zij zetten deze programma’s in voor hun doelgroepen, zoals volwassenen, jongeren, laaggeletterden, gedetineerden en vluchtelingen. Daarbij faciliteert Stichting Digisterker deze organisaties in het professioneel aanbieden van de programma’s.

Voor de doelgroep jongeren heeft Stichting Digisterker twee landelijke aanpakken, de onderwijsmethode Doe je digiding! voor praktijkonderwijs en voor (v)mbo en de informatieve website Digidingen-desk. Informatiepunt voor jongeren. Naast deze aanpakken houden we ons bezig met nieuwe ontwikkelingen, zoals het ontwikkelen van een havo/vwo-variant van Doe je digiding!, met het zichtbaar maken van onze dienstverlening en met het verzorgen van workshops en trainingen aan intermediairs die met onze aanpakken willen werken. Lees hier meer over onze aanpakken voor jongeren.

Voor het doorontwikkelen, opschalen en zichtbaar maken van onze dienstverlening, zoeken we een veelzijdige en enthousiaste collega met werkervaring op ten minste HBO-niveau. Zoek jij een functie waarin je een bijdrage levert aan het vergroten van kennis en vaardigheden van jongeren rondom tal van digitale regelzaken en aan onze missie en visie? En herken je je in het onderstaande profiel? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie.

Heb je belangstelling of wil je eerst meer weten?

Stuur uiterlijk donderdag 6 juni 2024 een mail met je sollicitatie, motivatie en cv naar Angeliek van der Zanden: angeliek.vanderzanden@digisterker.nl.

Bekijk dan de volledige vacaturebeschrijving voor meer informatie en contactgegevens: