Opdracht

Trainer Doe je digiding! en Digidingen-desk (in opdracht, zwangerschapsvervanging)

Stichting Digisterker is op zoek naar een trainer die  trainingen en workshops kan verzorgen voor docenten in het onderwijs en voor medewerkers van bibliotheken. De trainingen en workshops richten zich op het werken met het onderwijsprogramma Doe je digiding! voor (v)mbo en praktijkonderwijs en op het gebruik van de informatieve website Digidingen-desk – Informatiepunt voor jongeren. Beide aanpakken worden volop gebruikt in respectievelijk het onderwijs en door bibliotheken en jongerenwerkorganisaties. De aanpakken hebben als doel om jongeren in Nederland beter voor te bereiden op de omgang met digitale diensten van overheidsorganisaties.

Periode en uren

Het gaat om een tijdelijke vervanging in verband met zwangerschapsverlof in de periode half augustus – eind november, met een inwerktijd in de periode tussen 1 juni en half juli 2023. De tijdsinvestering in de periode half augustus – eind november is gemiddeld 8 uur per week, flexibel in te zetten.

Lees hier de volledige beschrijving van de opdracht:

Heb je belangstelling of wil je eerst meer weten?

Je kunt reageren tot uiterlijk maandag 22 mei met een cv en een korte motivatie.
Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Angeliek van der Zanden, Programmaleider jongereneducatie, tel. 06 2743 6189 (ma – di – wo-ochtend – do).