Zoeken


toelichting inloggegevens

Voor het printen van de Digisterker-werkboeken kunt u gebruikmaken van de printservice van Ricoh Document Center Enschede. Daarvoor is een eenvoudig online bestelformulier beschikbaar. De werkboeken worden na uw bestelling door Ricoh in kleur geprint op 80 of 90 grams papier, ingebonden met een metalen ringband en een plastic transparante voor- en achterkant.

De prijs is afhankelijk van het aantal bladzijden van het werkboek en het aantal werkboeken dat u bestelt. Wanneer u bijvoorbeeld 10 werkboeken van 170 bladzijden bestelt, dan is de prijs inclusief verzending € 14,36 per werkboek (exclusief BTW). Inclusief 21% BTW is dat € 17,38 per werkboek. Klik hier voor het downloaden van het Excel-rekenblad, waarmee u het bedrag van uw bestelling snel kunt berekenen.
Ricoh handelt uw bestelling af. Uw bestelling ontvangt u per pakketpost binnen de volgende 3 volle werkdagen.

Werkboek downloaden om zelf of elders te printen?

Wilt u de meest recente versie van het werkboek bekijken of elders (laten) printen?
Klik dan hier om het werkboek te kunnen downloaden. Oudere versies vindt u in Pydio.


Voor dat u gebruik kunt maken van het bestelformulier, moet u eerst hieronder inloggen. Let op dat u inlogt met een docentaccount, omdat we dan weten op welke gemeente het betrekking heeft. De inloggegevens zijn bekend bij de lokale Digisterker-coördinator en zijn overigens gelijk aan de inloggegevens voor het Pydio-systeem. Door in te loggen krijgt u ook meteen een link naar het meest recente werkboek: dan hoeft u dat niet in Pydio te zoeken.

Log eerst in met het docentaccount en klik daarna op de link naar het bestelformulier.

Ga naar het bestelformulier.