Digisterker-Nieuwsbrief

Oktober 2022

DigiVitaler: uw ervaring telt. Wilt u meedoen?

Het is inmiddels 1,5 jaar geleden dat Stichting Digisterker het lesprogramma DigiVitaler lanceerde. In de afgelopen periode hebben al veel bibliotheken gebruik gemaakt van de lesmaterialen die in het teken staan van digitale zorg. Als ontwikkelaars van het lesprogramma streven we er naar om het lesmateriaal zo goed mogelijk voor cursisten en docenten aan te bieden. U als docent kunt ons daarbij helpen door uw ervaringen en tips met ons te delen. Dat kunt u doen door een korte, online vragenlijst in te vullen. We stellen uw medewerking zeer op prijs!

Vraag 1 van de vragenlijst. Er zijn vijf vragen, over onder andere de inhoud, het lesmateriaal voor cursisten en docenten en de ondersteuning door Digisterker

Waar kunt u de vragenlijst vinden?
U gaat naar Digivitaler.nl en logt in met uw docentaccount. U krijgt dan een pop-upscherm te zien met een link naar de online vragenlijst. Als u op dat moment geen tijd heeft om de vragenlijst in te vullen, kunt u ook uw e-mailadres doorgeven. Dan wordt de vragenlijst naar u gemaild en kunt u deze invullen op een voor u wel geschikt moment.

Vragen?
Heeft u een vraag over de vragenlijst? Neem dan contact op met Piet Boekhoudt, directeur van Stichting Digisterker. Zijn contactgegevens zijn:

E-mailadres: piet.boekhoudt@digisterker.nl
Telefoonnummer: 06 2040 7501