Digisterker-Nieuwsbrief

Februari 2022

Even voorstellen: Chantal Venema

Mijn naam is Chantal Venema en sinds 1 januari 2022 ben ik werkzaam bij Stichting Digisterker als medewerker Dienstverlening en Relatiebeheer. Ik ga me vooral bezighouden met de onderwerpen digitale zorg en gezondheid en het programma DigiVitaler.

Een aantal jaar geleden startte ik met vrijwilligerswerk bij de VoorleesExpress en het Taalhuis en zag ik hoe belangrijk het is om voldoende (digitaal) basisvaardig te zijn. En voor hoeveel mensen dit niet vanzelfsprekend is. Ik wilde graag meer dan ik al deed een bijdrage leveren om mensen zelfredzamer en met meer zelfvertrouwen deel te laten nemen aan de (digitale) informatiemaatschappij. Ik besloot de overstap te maken vanuit het facilitaire werkveld naar het werkveld van basisvaardigheden. Na een aantal tijdelijke functies in bibliotheekland op dit gebied, mag ik nu via Digisterker mijn steentje bijdragen. Ik heb er veel zin in!

Wil je contact met mij opnemen? Ik ben bereikbaar via chantal.venema@digisterker.nl of telefonisch via 06-11425910.