Digisterker-Nieuwsbrief

Februari 2023

Trefpunt Live! op 16 maart: Oefenen.nl, Digisterker en Bibliotheek Venlo

Op donderdag 16 maart om 13:00 uur zijn Stichting Digisterker en Oefenen.nl weer te gast bij Trefpunt Live!, samen met Bibliotheek Venlo dit keer. Oefenen.nl licht het Klik & Tik-aanbod toe en Stichting Digisterker vertelt over het lesprogramma ‘Digisterker – Werken met de e-overheid’. Ook krijgt u tips voor een soepele overgang van de Klik & Tik-cursus naar het Digisterker-lesprogramma. Zet 16 maart vast in uw agenda!

Wilt u deelnemen? Dan hoeft u zich niet aan te melden. Klikken op de deelname-link is voldoende. Meer informatie vindt u op de website van Bnetwerk.

Over Trefpunt Live!
Werkt u in de bibliotheek of het taalhuis aan de programmering voor kwetsbare doelgroepen? Dan is Trefpunt Live! de plek om van aanbieders en collega-bibliotheken te horen welke leermiddelen er zijn en hoe u ze kunt inzetten. Elke maand is er een online inloopsessie over de leermiddelen die de Koninklijke Bibliotheek (KB) inkoopt en die uw bibliotheek gratis kan aanbieden. De sessie wordt verzorgd door de KB met twee leveranciers, samen met een bibliotheek die al werkt met de leermiddelen. Een mooie kans om inspiratie op te doen én vragen te stellen.