Digisterker-Nieuwsbrief

Oktober 2022

Nieuw: DigiVitaler-certificaten voor cursisten

Sinds kort is het mogelijk om als docent na afloop van de cursus DigiVitaler aan de cursisten een certificaat te overhandigen. Daarvoor is een webformulier beschikbaar waarop u de gegevens van de cursus en van de cursisten kunt invullen. Met deze gegevens wordt een pdf-bestand gemaakt met daarin voor elke cursist een certificaat. Een leuk aandenken aan de cursus! Het webformulier vindt u op Digivitaler.nl.

Waar kunt u het webformulier vinden?
U gaat naar Digivitaler.nl en logt in met uw docentaccount. Klik vervolgens in het menu op de optie ‘Certificaten cursisten’. U komt nu op een webpagina met een link naar het webformulier. Om het formulier te kunnen openen moet u nog een keer inloggen met uw docentaccount. Nadat u de gegevens van de cursus en de namen van de cursisten heeft ingevuld en het formulier heeft verzonden, ontvangt u een pdf-bestand met de certificaten. Op de certificaten staat het logo van uw eigen bibliotheek. Dit bestand kunt u vervolgens downloaden en printen.

De webpagina nadat u op het menu-onderdeel ‘Certificaten cursisten’ heeft geklikt. Op deze pagina staat de link naar het webformulier (‘Klik hier om de certificaten te maken’)

Vragen?
Heeft u een vraag over de certificaten en/of het webformulier? Neem dan contact op met Jan van Avezaath of Bram te Brake, beiden educatief ontwikkelaar bij Stichting Digisterker. Hun contactgegevens zijn:

E-mailadres: jan.vanavezaath@digisterker.nl
Telefoonnummer: 06 2911 5909

E-mailadres: bram.tebrake@digisterker.nl
Telefoonnummer: 06 1107 5090