Digisterker-Nieuwsbrief

Februari 2024

Digisterkerdag 2024 – 18 april

Wat fantastisch! Anderhalve week ná de mailing over dat u zich kon vooraanmelden voor onze Digisterkerdag, zijn we al aan een wachtlijst begonnen! Er is veel belangstelling voor deze dag en daar zijn we heel blij mee. Misschien komt dit enthousiasme wel door het aansprekende thema van de dag, ‘Online begint offline – mensen helpen mensen’. Waarbij deze dag een mooie kans is om met elkaar inspiratie op te doen.

Thema
Met ons thema richten we de aandacht op de ondersteuning van mensen die de digitale ontwikkelingen niet kunnen bijbenen. Deze groep heeft behoefte aan meer uitleg en persoonlijke hulp, liefst op een fysieke plaats bij hen in de buurt. Denk hierbij aan een bibliotheek of school waar zij via een cursus of lesprogramma hun digitale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Of denk aan informatiepunten waar zij met hun vragen terecht kunnen en waar ze op een prettige manier verder geholpen worden.

Programma
We beloven u een inspirerend en veelzijdig programma met volop kansen om kennis te delen, nieuwe inzichten te verkrijgen en te netwerken. We zijn blij om te melden dat onze dagvoorzitter niemand minder is dan Inge Diepman! Ook komen er natuurlijk bevlogen sprekers aan het woord tijdens de verschillende sessies, maar wie dat zijn houden we nog even geheim… Bovendien geven we deze dag een extra feestelijk tintje, omdat Stichting Digisterker in 2024 haar 10-jarig jubileum viert!

We zijn druk met de voorbereidingen om er zo een mooie dag van te maken voor alle aanwezigen en we hebben er veel zin in.

Inge Diepman. Foto: Robert Tjalondo

Informatie en locatie
U vindt informatie over de Digisterkerdag 2024 op deze pagina.

De Digisterkerdag vindt plaats in de prachtige Mariënhof in Amersfoort. Het programma start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en om 16.00 uur staan drankjes en hapjes klaar voor een gezellige afsluiting!

Vooraanmelders opgelet
Begin maart ontvang u bericht om u in te schrijven voor de verschillende sessies. Door uw keuze voor de sessies te maken, bevestigt u uw aanmelding. Houd de mail dus in de gaten!

Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten met een mailtje naar digisterkerdag@digisterker.nl