Digisterkerdag 2024

Meld je alvast aan voor een dag vol inspiratie

Op donderdag 18 april 2024 vindt de Digisterkerdag plaats in de Mariënhof in Amersfoort. Het thema van de dag is ‘Online begint offline – mensen helpen mensen’.

Met het thema ‘Online begint offline – mensen helpen mensen’ richten we onze aandacht op de ondersteuning van mensen die de digitale ontwikkelingen niet kunnen bijbenen. Deze grote groep beschikt nog over beperkte digitale vaardigheden en heeft behoefte aan meer uitleg en persoonlijke hulp, liefst op een fysieke plaats bij hen in de buurt. Denk hierbij aan een bibliotheek of school waar zij via een cursus of lesprogramma hun digitale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Of denk aan informatiepunten waar zij met hun vragen terecht kunnen en waar ze op een prettige manier verder geholpen worden.

Publieke dienstverleners, bijvoorbeeld binnen de overheid en de gezondheidszorg, erkennen dat het maatschappelijke succes van online staat of valt met een goede offline hulpstructuur. Die hulpstructuur, waarbinnen en waardoor mensen zich ook meer verbonden voelen met de wereld om hen heen, ontwikkelt zich nu in bibliotheken, op scholen en op andere plaatsen waar mensen komen om met elkaar te leren en waar ze hulp krijgen.

Programma

Ons team werkt aan een veelzijdig programma met volop keuzemogelijkheden. We beloven je interessante sprekers, inspirerende voorbeelden en volop kansen om kennis te delen, nieuwe inzichten op te doen en te netwerken. En we geven deze dag een extra feestelijk tintje, omdat Stichting Digisterker in 2024 haar 10-jarig jubileum viert!

Locatie

De Digisterkerdag vindt plaats in de prachtige Mariënhof in Amersfoort. Het programma start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en om 16.00 uur staan drankjes en hapjes klaar voor een gezellige afsluiting!
Klik op de kaart hieronder voor de locatie van de Digisterkerdag 2024.Vooraanmelding

Je kunt nu alvast een plaats reserveren door in het onderstaande webformulier je gegevens in te vullen.
LET OP: dit betreft een vooraanmelding.

Om zoveel mogelijk geïnteresseerden de kans te geven om deel te nemen, vragen we je om bij voorkeur met maximaal twee mensen vanuit jouw organisatie te komen.

Begin maart ontvang je van ons meer informatie over het programma en kun je je inschrijven voor de verschillende sessies. Deelname aan de Digisterkerdag is gratis.

Heb je een vraag of en opmerking?

Laat het ons weten met een mailtje naar: digisterkerdag@digisterker.nl

LET OP: er wordt een (automatische) bevestiging van je aanmelding gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Heb je de bevestiging niet ontvangen? Het kan zijn dat deze in je spambox terecht is gekomen.

Lees in onze privacyverklaring hoe Stichting Digisterker omgaat met je persoonsgegevens.