Digidingen-desk

Inloopspreekuur voor jongeren

Stichting Digisterker heeft in 2017 samen met vier bibliotheken een pilot uitgevoerd gericht op het opzetten van een inloopspreekuur voor jongeren. Het inloopspreekuur richt zich op het bieden van ondersteuning aan jongeren die moeite hebben met digitale overheidszaken. Onder de naam Digidingen-desk. Inloopspreekuur voor jongeren kan het inloopspreekuur zowel in de bibliotheek als op school worden opgezet. De Koninklijke Bibliotheek heeft de uitvoering van de pilot financieel ondersteund. De resultaten van de pilot zijn vastgelegd in ‘Aanpak voor het opzetten van een inloopspreekuur.’

Opzetten Digidingen-Desk

Wilt u een Digidingen-Desk opzetten dan kunt u gebruikmaken van handige instrumenten die te vinden zijn op digidingen-desk.nl. Een wachtwoord dat toegang geeft tot deze website kunt u per mail via onderstaand contactformulier aanvragen.

Updates overDigidingen-desk kunt u onder andere vinden in de Digisterker-Nieuwsbrief en in biebtobieb.

Meer achtergrondinformatie over het belang van programma’s voor jongeren in relatie tot de digitale overheid kunt u lezen in deze whitepaper die u hier kunt downloaden.

Meer informatie

Bel voor meer informatie over Digidingen-desk met Angeliek van der Zanden, Programmaleider Jongereneducatie: 06 27436189 / 013 2020 026. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees in onze privacyverklaring hoe Stichting Digisterker omgaat met uw persoonsgegevens.