Digisterker-Nieuwsbrief

Juli 2023

Even voorstellen: Kirley Schreurs

Mijn naam is Kirley Schreurs en sinds begin juni maak ik deel uit van Stichting Digisterker als Educatief Redacteur en Ontwikkelaar. Ik ga mij bezighouden met het onderhouden en het (door)ontwikkelen van de educatieve programma’s voor volwassenen.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als educatief contentontwikkelaar voor het basisonderwijs. Ik heb mij vooral gericht op het ontwikkelen van instructielessen en opgaven op het gebied van rekenen. Daarbij heb ik materiaal ontwikkeld voor diverse leeftijdsgroepen, variërend van kleuters tot kinderen in groep 8. Ik ben erg benieuwd hoe het is om educatief materiaal te maken voor een compleet andere doelgroep in een sector waar ik wat minder bekend mee ben. Maar met mijn ervaring en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding Onderwijswetenschappen komt dat vast goed!

Wil je contact met mij opnemen? Ik ben bereikbaar via kirley.schreurs@digisterker.nl of telefonisch via 06-25335217.