Digisterker-Nieuwsbrief

Mei 2024

Vacature Adviseur Jongereneducatie (28-32 uur)

Voor het jongerenprogramma van Stichting Digisterker zoeken we een nieuwe collega. Zoek jij een functie waarin je een bijdrage levert aan het vergroten van kennis en vaardigheden van jongeren rondom tal van digitale regelzaken? Lees dan verder!

Jongerenprogramma
Voor de doelgroep jongeren heeft Stichting Digisterker twee landelijke aanpakken, de onderwijsmethode Doe je digiding! voor praktijkonderwijs en (v)mbo en de informatieve website Digidingen-desk – informatiepunt voor jongeren. Naast deze aanpakken houden we ons bezig met nieuwe ontwikkelingen, zoals het ontwikkelen van een havo/vwo-variant van Doe je digiding!, alsook met het zichtbaar maken van onze dienstverlening en met het verzorgen van workshops en trainingen aan intermediairs die met onze aanpakken willen werken. Lees hier meer over onze jongerenprogramma’s.

Vacature
Voor het doorontwikkelen, opschalen en zichtbaar maken van onze dienstverlening, zoeken we een veelzijdige en enthousiaste collega met werkervaring op ten minste HBO-niveau. Zoek jij een functie waarin je een bijdrage levert aan het vergroten van kennis en vaardigheden van jongeren rondom tal van digitale regelzaken en aan onze missie en visie? En herken je je in het onderstaande profiel? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie.

Heb je belangstelling?
Bekijk de volledige vacaturebeschrijving voor meer informatie: https://www.digisterker.nl/vacature-adviseur-jongereneducatie/.

Stuur uiterlijk donderdag 6 juni 2024 een mail met je sollicitatie, motivatie en cv naar:
Angeliek van der Zanden, programmaleider Jongereneducatie bij Stichting Digisterker
E-mailadres: angeliek.vanderzanden@digisterker.nl

Wil je eerst meer informatie, bel dan met: 06 27 43 61 89.