Digisterkerdag 2020

Meld u aan voor een dag vol verrassende ontmoetingen

Op donderdag 5 maart 2020 vindt de 6e editie van de Digisterkerdag plaats in het Oude Magazijn in Amersfoort. Het thema van de dag is ‘Samen onderweg’.

We bewandelen allemaal een eigen pad. Soms loopt ons pad zoals gepland of gehoopt, soms gebeurt er iets onverwachts en moeten we een andere weg inslaan. De ene keer ontmoeten we onderweg bekenden, waarmee we samen oplopen. De andere keer is er juist een verrassende nieuwe ontmoeting, waarmee we nieuwe vergezichten ontdekken. Elke stap en ontmoeting op ons pad telt: ze zetten ons en anderen in beweging! Op de Digisterkerdag 2020 stellen we de reis en niet de bestemming centraal. Maar we reizen niet zonder doel: een (digitale) samenleving waaraan zo veel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Digisterkerdag 2020
‘Samen onderweg’

Programma

De Digisterkerdag begint met inspirerende sprekers: Amanda Akkers (NS) en Wouter Welling (Ministerie van BZK). Wat houdt hen bezig op weg naar digitale inclusie? Welk pad bewandelen zij? Daarna vervolgt u uw reis door diverse workshops te bezoeken. Hierin delen sprekers van uiteenlopende organisaties hun reisverslag met u. Zij vertellen over hun ontmoetingen onderweg. Bij elke workshop ontvangt u tips die u gaan helpen bij het zetten van uw volgende stap. De Vrije Denkers sluiten de dag af met ‘Doen is de beste manier van denken’ en laten u zien dat na stap 1 … stap 1 komt.

De Digisterkerdag richt zich op vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, van bibliotheken, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties. Kortom, reisgenoten die willen bijdragen aan een (digitale) samenleving die niemand onderweg achterlaat!

Locatie

Wij hebben met het Oude Magazijn in Amersfoort, voormalig wagenwerkplaats van de NS, gekozen voor een mooi opstappunt. Gaat u mee op reis?

U kunt nu alvast een plaats reserveren, door in het onderstaande webformulier uw gegevens in te vullen. Later ontvangt u van ons meer informatie over het programma. Deelname is gratis.

Hieronder vindt u de locatie van de Digisterkerdag 2020:


Lees in onze privacyverklaring hoe Stichting Digisterker omgaat met uw persoonsgegevens.